top of page

   Uslovi korišćenja

       Ovi uslovi ("Ugovor") regulišu vaše korišćenje proizvoda i usluga KOKO. Kupovinom naših proizvoda ili korišćenjem naših usluga, prihvatate da budete obavezani ovim Ugovorom.

Molimo vas da pažljivo pročitate ove uslove pre nego što izvršite kupovinu.

 1. Informacije o kompaniji: KOKO je ogranak apoteke SanaPharm plus smeštene na adresi Njegoševa 76, Vračar, Beograd.

 2. Uslovi za kupovinu: Ne postoje ograničenja u pogledu starosne dobi za kupovinu naših proizvoda. Sve fizičke i pravne osobe mogu obaviti kupovinu.

 3. Pretplata na bilten: Pretplatom na naš bilten, pristajete da povremeno primate e-poštu od KOKO-a. Pretplatnici mogu ostvariti popuste od 5-10% na sve proizvode. U svakom trenutku možete se odjaviti klikom na link za odjavu koji se nalazi u e-pošti.

 4. Naručivanje: Naše proizvode možete kupiti putem naše online prodavnice, koko.rs, ili u apoteci SanaPharm plus smeštenoj na adresi Njegoševa 76, Vračar, Beograd.

 5. Načini plaćanja: Prihvatamo plaćanje pouzećem, plaćanje kreditnim karticama u prodavnici, ali (trenutno) ne podržavamo plaćanje kreditnim karticama putem interneta.

 6. Garancija za proizvode: Garantujemo da su naši proizvodi onakvi kakvi su oglašeni. U slučaju da primite naručeni proizvod koji nije onaj koji ste želeli ili je oštećen, molimo vas da se obratite našoj korisničkoj službi radi pomoći.

 7. Isporuka: Proizvode možete preuzeti na adresi Njegoševa 76, Vračar, Beograd. Za dostave u krugu od 1 km, naplaćuje se taksa za isporuku u iznosu od 50 RSD. Troškovi dostave za udaljenije lokacije zavise od kurirske službe (PostExpress).

 8. Povraćaj i refundacija: Prihvatamo povraćaj proizvoda i nudimo povraćaj novca, samo u slučaju da je proizvod neispravan. Ako ste primili pogrešan proizvod ili oštećeni proizvod, molimo vas da se obratite našoj korisničkoj službi u roku od 7 radnih dana od primanja narudžbe radi daljnjih uputstava.

 9. Privatnost i sigurnost: KOKO je posvećen zaštiti vaše privatnosti. Svi podaci koje nam pružite biće čuvani privatno i bezbedno. Molimo vas da pogledate našu Politiku privatnosti za više informacija o tome kako postupamo sa podacima korisnika.

 10. Važeći zakon: Ovaj Ugovor će biti regulisan i tumačen u skladu sa zakonima [Republike Srbije], bez obzira na njegove odredbe o sukobu zakona.

 11. Izmene uslova: Koko Kozmetika zadržava pravo da izmeni ove uslove u bilo kom trenutku. Sve promene stupaju na snagu odmah po objavljivanju na našem veb sajtu. Vaša odgovornost je da redovno pregledate uslove radi ažuriranja.

 

Ako imate bilo kakva pitanja ili nedoumice u vezi s ovim uslovima, molimo vas da kontaktirate našu korisničku službu na office@koko.rs

Kupovinom ili korišćenjem naših usluga, potvrđujete da ste pročitali, razumeli i saglasni sa navedenim uslovima i odredbama.

bottom of page